Direktlänk till inlägg 1 mars 2010

Nahe...en sån där dag.. (och jag är så bortskämmd )

Av Louise - 1 mars 2010 14:12


Idag kommer jag inte iväg. Det är en sån dag idag. Så för att göra det bästa av situationen så ska jag slita fram dammsugaren och städa istället. Sedan kommer det ev att bli ett pass Zumba. Jag SKA komma upp i mina steg.

 



En annan sak jag skall testa för dessa dagar, när viljan tryter, är att ta mig till IKEA. Att gå en heldag på IKEA. Jag är ju en sån som måste kolla på allt, precis allt och jag går sakta och metodiskt igenom alla avdelningar. Det skall testas, luktas, kramas, pillas, sittas, liggas.

Eller shoppa på stan, för den som gillar det. Låt bli rulltrapporna och hissarna.


Bortskämd? Ja. :0)

Min snälla mamma   kom just förbi med en splitter ny kaffebryggare. Och så kom jag hem och upptäckte att kaffet var slut...så på med pjäxorna och ut i snön igen.   

 
 
Ingen bild

Trollet

1 mars 2010 21:18

Hej Louise, jag har itrimmat i 6 månader nu och vill bara skicka lite uppmuntran, jättebra att du tänker på alternativa sätt att röra på dig då du inte kommer iväg.
Lycka till på din resa
//Ingela

 
Louise

Louise

2 mars 2010 07:16

Tack för din uppmuntran Ingela. Det mottages varmt. :0)

Hur har det gått för dig? Bloggar du?

http://itrim69.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Carina

2 mars 2010 07:49

Var där igår men vi pratade så mkt så vi hann inte klart. :-) Kan bi så med mig. Ska dit igen i morgon kväll så jag sätter inte igång innan dess. Har handlat alla pulver nu iaf. Tänkte att det kanske är bättre om jag börjar på torsdag morgon eftersom de första dagarna verkar jobbigast och då är det helg.
Ska på träningsintroduktion i kväll. Se fram mot det. :-)

 
Louise

Louise

2 mars 2010 08:33

Hej Carina :0)
Jag kan känna att tiden inte räcker till och att jag verkligen får lägga band på mig för att inte bara följa min önskan att bara få babbla vitt och brett i gruppen eller med min coach. Att begränsa mig för att verkligen få ur mig det jag behöver veta. Tid är en bristvara och den är dyr. För att få det mesta av den tid jag har behöver jag även planera vad jag vill göra av den tiden med min coach. Jag har ändå guld och träffar min coach en gång/mån.

Jag kan tycka att det vore trevligt med mer grupptid (går även utan handledare). Men det kanske jag måste påtala för gruppen jag är med i. Kanske är några som är intresserade. Tack och lov så har jag bloggen. Här kan jag babbla på bäst jag vill. Och det bästa är att de som inte orkar lyssna inte måste. ;0)

Man går upp så mycket i detta, eller åtminstone jag går upp i detta. Jag har så många frågor så mycket tankar och det är sunt att fundera kring sina åtaganden. Det är även väldigt sunt att få gensvar från andra som befinner sig i samma sits, eller som är i mål eller på god väg. Jag är så tacksam för internet.

Det är bra att du planerar så att starten passar dig. Lycka till med träningsintroduktionen, jag tror du kommer att tycka det är helt ok. Ha en fin dag och hör av dig när helst du vill om det är något du undrar. :0)

http://itrim69.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 16 februari 2011 08:30

Jag är här. Har bara blivit uppäten av livet, som det kan bli ibland, för mycket jobb träning barn kärlek....för lite tid..   Ska bättra mig. SNart. ...

Av Louise - 2 februari 2011 09:55

Vikten fortsätter sakta neråt, tror jag går och väntar på efterskalv efter helgen, men de kommer visst inget. Och det är bra. Jag väger mindre nu än vad jag gjort på många många år..det är bra. Mindre bra är att stockholm inte verkar fullt så...

Av Louise - 31 januari 2011 01:19

....och druckit alkohol      Det var fantastiskt gott. Så nu är det 2+2 som gäller samt hård träning.   Dejten har gått bra. Inget är solklart, inget är 100 % men det kittlar...     Har känt mig fin och uppskattad och nervositeten lade si...

Av Louise - 28 januari 2011 00:56

Jag är så nervös...får inget gjort. Eller jo, jag tränar, jag jobbar häcken av mig..men så fort jag kommer hem så går jag mest runt och vankar. Dejt imorgon och jag är så nervös så nervös så nervös...vill så gärna men har en obehaglig känsla i magen ...

Av Louise - 24 januari 2011 15:36

på gym. YEAH!!! Det fick bli så. Kompis som tjatat lite (behövdes ej så mycket tjat) och det blev gymbolaget.   Men oj vad liten jag kände mig där, alla är så vältränade och alla vikter så stora och tunga jämfört med det lilla rehabgym jag kört p...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Nätverket

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Artiklar om fetma och motion

Kaloriräknare

Inspiration

Event


Ovido - Quiz & Flashcards