Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Louise - 27 februari 2010 19:43

...inte längre.


Feed me flesh.   Kött är något jag längtar efter.


Snickers...pffffh inte en suck. Tanken på att moffa i mig en snickers ger mig avsmak. Och det är jag väldigt glad över. Vi behöver ju egentligen inte äta tillsatt socker. Så min dagens dag lista kanske faller bort som en naturlig orsak av att min kropp inte behöver socker.




  No more ms Cookiemonster


Vilken befrielse...

Av Louise - 27 februari 2010 12:08


Jisses vad trött jag var igår, jag var helt slut.    Och lite hungrig.

Jag tror ju att min nya livsstil är boven i dramat. Jag går promenader varje dag, jag hittar på roliga saker att göra som att åka skidor och till detta äter jag bara 600 kcal. Klart jag blir trött. Och efter att ha åkt skidor så är det viktigare än någonsin att jag får i mig den mängd vatten som min kropp behöver för att fungera.


Snart är VLCD över för min del. Det är med blandade känslor. Vill ju inte gå upp i vikt men kan ju heller inte leva på 600 kcal hur länge som helst. Just nu känns det så bra och visst kan jag emellanåt känna hunger men det går över när jag dricker vatten. Ja det blir till att planera väl för jag har lovat mig själv att följa denna metod till punkt och prick och inte skarva i kanterna. Det jag kan påverka är hur mycket jag rör mig, men även där får jag lov att vara realistisk. Detta är nyttigt för mig.


Nu när jag kommit ned under 100 kg så känns det inte lika viktigt att ställa sig på vågen längre. Jag tror att komma under det strecket hade en väldigt stor betydelse för mig. Jag kunde inte acceptera mig själv som så stor. Jag känner mig lugnare nu. Jag ställde mig på vågen i morse. Det fortsätter att gå nedåt och det gör mig behaglig till mods. Det är klart att när jag ökar kcal på tisdag så  kommer jag att ha stenhård koll igen.


Nu ska jag klä på mig och ge mig ut på promenad med min väninna och hennes söta hund som älskar snön, som springer och möter mig glatt. Skall ta med en muta idag tänkte jag. Har märkt att kärleken absolut ökar om man har en liten treat i fickan.


Och utanför mitt fönster så faller just nu stora vackra snöflingor. Det ser ut som om det faller dunfjädrar från skyn. Och jag lyssnar på Melody Gardot.   



Ha en underbar dag därute alla underbara människor ... det ska jag.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Nätverket

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Artiklar om fetma och motion

Kaloriräknare

Inspiration

Event


Ovido - Quiz & Flashcards