Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Louise - 15 juni 2010 22:12


Det var trevligt. Jag släppte ner garden och försökte vara cool. Men oj vad kalla fötter jag hade innan jag gick. Han var jättetrevlig. Kan inte säga att det slog blixtar men han var väldigt trevlig. Det kändes vuxet och sunt och trevligt. Han pratade väldigt mycket men det var helt ok. Vi har bytt nummer och ska ses på en kaffe till. Kanske. Åtminstone så kan jag se honom som en vän i framtiden. Men det är kanske där det skall börja. Jag gillar att han är mattematiker jag gillar smarta killar, det får mig att tänka på Sheldon i The Big Bang Theory som jag har en liten moderlig crush till. Sheldon är visserligen astrofysiker eller nått sånt, men i min värld av analys så är det samma sajk. jag är inte en mattematiker. :0)


 


Men jag ser också att vi har en del olikheter och att våra planer för framtiden inte ser likadana ut. Så realisten i mig säger att det stannar vid vännskap. Men det är en början.


Kontentan är Jag har varit på min första dejt i min nygamlakropp och i mitt nygamla jag och det var angenämt.

Av Louise - 15 juni 2010 13:14


Hade inte skenat iväg i vikt och jag har minskat i midjemåttet, inte ökat. Nice. Vi har pratat lite om mat och om träning och min brist i ordningen på detta dom senaste veckorna.


 


Ny plan är upplagd. En lite mer avslappnad. Mest behöver jag ha en plan och lite översikt. Jag går ju inte ner i vikt. Jag har tappat en del fokus, som min coach säger. Jag skall börja göra fruktsallad så jag tittade in på netto och handlade lite frukt. Meloner och bananer. Jag äter dem kanske som de är istället för fruktsallad är inte riktigt min grej. Sen äter jag ju naturdiets dark chocolate och inte de andra barerna. Känner mig lite otrogen, men de funkar för mig.


TJing tjing

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Nätverket

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Artiklar om fetma och motion

Kaloriräknare

Inspiration

Event


Ovido - Quiz & Flashcards